Muita Suomalaisia?

Löytyykö täältä ketään muita kotimaisia? :slight_smile:

Kovin paljon ei taida suomalaisia olla tällä foorumilla. Osoitteessa http://yksipyoraily.fi/ on jonkin verran keskustelua :slight_smile:

Minä olen, Helsingissä. Aloitin n. kuukausi sitten nollasta. Jonkinlaiseen retki-tai maastopyöräilyyn alan varmaan suuntautua, mutta katsotaan…

Muutama sentään löytyi! Vilkaisin tuota Yksipyöräilyn forumiakin mutta melko hiljiaista on sielläkin.

Olen itse Pirkkalasta. Taustaa on sirkusharrastuksen puolesta nuorempana mutta nyt pitkän tauon jälkeen ajattelin aloittaa uudelleen ja hommasin uuden pyörän :slight_smile:

Täällä ilmoittautuu myös yksi suomalainen yksipyöräilijä, asun tosin Berliinissä :slight_smile: Aloitin täysin nollasta toukokuun alussa ja nyt n. seitsemän harjoittelukerran jälkeen alkaa jos sujumaan jossain määrin. Käyn Suomessa tasaisin väliajoin, lähinnä Helsingissä, joten pitääpä pysyä kuulolla, jos siellä jotain yksipyöräilyyn liittyvää tapahtuu :slight_smile:

Turussa on tullut seitsemän vuotta jo ajeltua, pääasiassa Ruissalossa

Ajelen Kirkkonummen Masalassa. Aloitin kesäkuussa nollasta kaverilta ostamallani perus-20" pyörällä ja eilen oli eka 3km kauppareissu. Käytän sauvoja apuna toistaiseksi mutta tuo eilinen oli eka kerta kun tuntui että voisi polkea “loputtomiin” eli kunnes kunto loppuu. n 100m meni ja sitten piti levätä :slight_smile:

Aloitteleva yksipyöräilijä ilmoittautuu.
Tähän asti ajanut 20 tuumaisella, mutta tilauksessa on 27,5 muni.
Paikkakuntana Espoo/Leppävaara.

Minäkin ajelen nykyään Espoon Leppävaaran poluilla, mutta vielä ei ole Suomessa tullut toista yksipyöräilijää poluilla vastaan eli sitä päivää odotellessa :slight_smile: Kalustona joko KH24 tai KH29 ja nykyään myös Nimbus Hatchet 26x4.8.

Tuo toinen aihe täältä hävinny niin en nyt tähän hätään ala tänne tarinoimaan. Viime kesänä yksipyöräilystä innostunut di-opiskelija oulusta täällä. Kulkupeleinä 29" traineri maastorenkaalla ja omavalmiste läski 26x5.05.

Suhteellisen paljon tulee kuljettua ympäriinsä (helsinki-oulu väliä) niin olisi kyllä mukava tutustua ja käydä muidenkin ajoympäristöihin tutustumassa! Olisiko kiinostusta esim. whatsapp/telegram ryhmälle jossa voisi ajoseuraa kysellä kun reissussa on?

Hyvä idea! Täällä Espoon Leppävaaran suunnalla saadaan kohta vaikka seura pystyyn. Lähipolut ovat nyt erinomaisessa kunnossa.

Jees! Ens viikonloppu olisi tarkoitus taas siellä etelässä viettää, pitää nyt viikolla suunitella vähän että miten sitä kerkeää siellä ajelemaan. :sunglasses:

Looking for unicyclists in Lapland

Hi,
I will be in Inari (Finland) on 18-19 of march and i would like to meet any unicyclist to join a little tour on unicycle (with spiked tires i presume…).
Is there anyone of you in that zone ?

Hep! Aloitin tämän harrastuksen, alla (ja välillä pois alta) on 20" perusmalli, 4-5h treeniä takana. Ja mikkelissä vaikutan.

Terve, säähän olit se joka facebookkiin laitteli videota? Kuvasta päätellen ainakin. Täällä foorumin suomipuolella ei juuri ole aktiivisuutta näkynyt. Mahtaiskohan jossain olla enemmän suomalaisten yksipyöräilykeskusteluja?

Tämä foorumi on kyllä lähellä maksimia. Toinen on fillarifoorumin yksipyöräily-säie: http://www.fillarifoorumi.fi/forum/showthread.php?40586-Yksipyöräily

Hiljaista siis on. Suomalaiset ei turhia keskustele vaan ajaa!

Johoo, sama heppu olen.

Juu, ei tule turhia kirjoiteltua, eikä juuri muita harrastajia nähtyä. Yksykli Open kisat kesäkuussa ovat poikkeus. Pyörä pyörii silti viikoittain. Kohta saa vaihtaa alle läskipyörän nastakumin ja avata talvikauden.

Oletko itse nastoittanut? Itselläni on 27,5 tuumainen ja olen miettinyt josko pukkaisi kumiin nastat kun nuo valmiit nastarenkaat ovat aika hinnakkaita.

Tervetuloa vain tämän jalon harrasteen pariin! Itse olen pyöräillyt kohta kaksi vuotta, kesällä lenkkejä 36-tuumaisella ja nyt liukkaammilla 27,5-tuumaisella.
Mökki on Juvalla ja pyörä kulkee usein matkassa, joten esim. ensi kesänä Mikkelissä yhteislenkille? :slight_smile: