Korkeusennätys.

Tähän kaikki voi kirjottaa omat korkeusennätykset hypyssä.

mun ennätys on 53 cm. vetäsin tuosa pari paivää sitte tuohon korkeuteen.

Micke 53 cm

Ei muuten hunosti ollenkaan kun ainaki mun käsityksen mukaan oot aika vähän aikaa vasta ajellu. En osaa omaa ennätystä sanoo mut kolme trukkista menee ja ehkä joskus menny vähä enemmänki… en sitte tiiä mitä se on senteissä.

No joo, laitetaan se nyt tännekin, vaikka luultavasti ei oo jääny kenellekään foorumia lukevalle epäselväks. :roll_eyes:

Eli 85 cm eli noin kuus lavaa.

no joo, enhän mää oo trialia harrastanu kovin palijo vielä, reilut pari kuukautta varmaan. no en kovin paljoo oo hyppiny ko oon reenannu nuita kaikkia mahollisia freestyletemppuja ja vastaavia. onhan se hyvä jos pääsee korkeelle hyppäämään. se auttaa paljo. tuo kuus trukkilavaa on ihan hyvin :smiley: siihen vois laittaa tavotteen :wink:

tähän voi muuten laittaa myös droppausennätyksen jos on semmoinenki jollaki. ite en oo hirveesti droppaillu vielä ainakaan

Joo eipä se oo se tärkein ennätys mutta kuitenki on hyvä jos osaa tulla smoothisti alas dropin joka on vaik trial-linjan lopussa. En paljonkaan valehtele luultavasti jos sanon että korkein ois 2m ja flatille.

Mut ei droppailua droppailun takia, (at least from now on…) :smiley:

Hemmetin sekopää:D . Kamalaa katottavaa on sun tempaukset:p

Ei oo kans kauheesti tullu troppei tehtyy mut varmaan siinä metrin paikkeilla. Tuohan on tosin kiinni siitä ettei se droppailu pelkästään kauheesti innosta ni ei viitti turhan takia hirveesti korkeelta hyppiä. siinähän ne välineet ja kuski rikki menee jos ja kun ei tekniikka ole ihan täydellinen <-----kuulosti muuten pikkasen selittelyltä :roll_eyes:

Tänään oltiin hallilla jälleen ja roll hop ennätys parani 4 senttiä 89 cm:iin. :slight_smile: jeejee. Kyl se metri sieltä lähenee… kai.

onnittelut! tuo on jo kova veto. :smiley:

tekis itekki mieli päästä hyppimään mutta ei oikeen oo sisäpaikkaa oikeen missään ja ulukona on liukasta. kesällä pittää kyllä harjotella palijo hyppimistä.

eilen tuli reenattua tuota hyppimistä ja lopulta sain sen mitä yritin. nyt ennätys mulla on korkeudessa 70 cm. en ihan vielä saanu eeroo kiinni mut melekeen :wink: