Yleistä lätinää

Eli täällä voi puhua ummet ja lammet miten haluaa, ja ei tarvii vääntää tota lontoon kieltä niin ahkerasti :roll_eyes:

Voisin aloittaa tälläsellä ihmetelyllä, että ymmärsinkö mä ihan oikein että tää unicyclists.org tarjoaa netti sivu tilaa 50 megaa jokaselle ku rekisteöityy. Oon tässä meinaan harjottelemassa tekemään sivuja et sais tälle meiän porukalle sivut nettiin.

Laa.

Eipä tuosta tietoa tosiaankaan että onko totta, mutta olis hyvä näin. :smiley:

Eikös se ole tämä uni… .com joka sitä tarjoaa?

Joo elikkäs Hki kutsuu viikonloppuna 8.10…

Elikkäs huhut pitävät paikkansa. Oikeen hesaan saakka täytyy lähtee hankkiutumaan eroon viimeisistäkin maineenrippeistä. :smiley: Mut hyvän asian puolesta kuitenkin. Ei muuten mitään mutta tosiaanki toi kokemustaso on mikä on. Mut se mikä ei tapa vahvistaa sanotaan. Ensin pitäs sitte selvitä kanssa hengissä… :slight_smile: Elikkäs kyseessä x-treme car show ja nää hullut pääsee sinne paikan päälle ja sisään ilman eri velotusta. (Kukas sitä nyt maineen eroon pääsemisestä maksais…) Joten hupaisaa tulee olemaan jos ei muilla ni katsojilla! :smiley: Wish us luck!

1pyöräily viedään vkl maailmankartalle!

Ai ettäkö menette ajamaan helsinkiin autonäyttelyyn? :smiley: Loistavaa!!!

Kun nyt vauhtiin päästiin niin kerrottakoon myös että matkamme ja muut kulut maksaa Suomen upouusi musictv, joka toimii näyttelyn pääsponssina. Ei voi väittää että hommamme yksipyöräilyn sanansaattajina alkaisi pohjalta:D MTVeehän on siis maailman suunnilleen isoin tv-systeemi…:slight_smile:

Luulisi tulevan reissumme tuovan lajille jonkinasteista näkyvyyttä, tai ainakin hupia yleisölle:D, kuten eero tuossa jo mainitsi.

Siitä se ura alkaa…

Suomi MUnin ensi-ilta TV:ssä on tosin tehty jo aiemmin…

Tutkikaapas oikein tarkkaan http://www.ilmaisajelijat.info/muni/index.html löytyvä video -sivu!?!?! Sieltä saatatte löytää piilotetun kiinnostava linkki?!?

PS. Jos ette kerro kenellekkään niin linkki löytyy tekstien alla olevasta pikku väkäsestä…

…väkäsestä jossa on muutes ihan väärä osoite.

oikea osoite on http://ilmaisajelijat.info/videot/Joke.avi

Olen ylpeä voidessani ilmoittaa että olemme saaneet vihdoin meidän porukkamme sivut nettiin, voit löytää ne täältä.
Palautteen antaminen on sallittua ja toivottavaa.

P.S. Sivut ovat vielä hieman kesken eräiset mutta toivottavasti jo lähipäivinä saadaan asiaan muutosta :slight_smile:

Noni. Heti annan palautettta…
Gallerian kuvat ovat kovin pieniä, punainen teksti mustalla taustalla on hankalasti luettavaa, ehdottaisin vaaleaa taustaa ja tummia kirjasimia.

Mulla on muutes Mestariyksipyöräilijä Risto Hölmön sivujen hötömölöpohjalta tulossa omat räyhäkkäät kotjsivut. http://www.ilmaisajelijat.info/jontta/ :astonished:

Niin ja tietysti sellanen juttu tuli myös mieleen, että joku vieraskirjakin vois olla ihan ok, ku sellasiihan saa ilmatteks käyttöön ainaki tietyks ajaks? Tai ainaki sai joskus… :smiley:

Kuvathan tulee suuremmiksi ku niitä klikkaa, ja ne tulee siihen sitten ihan sen kokosina kun ne on. Eli en viittiny tarkentaa ku olis laatu kärsinyt, noistakin kuvista osa puhelimella otettu niin ei pikseleitä ole niin hirveästi ylimääräisiä:). Mut uudet kuvat pistän isompina.

Ja tekstin väriä muutin paremmin erottuvaksi.

Oli kanssa ajatuksena, mut en oo vielä ehtiny/jaksanu pistää :o . Tulevaisuudessa kyllä laitetaan.

Hanurista tämmönen flunssa, dokka dukkoilee ja kurkku kaktustelee.
Ei nappaa oikein tehdä mitään liikunnallista.

No perskules. Kai munki piti tänne nyt sit ensimmäistä kertaa jotain kirjailla.
Mul tuli henkisiä ongelmia, ku rupesin lueskeleen tota miitti-suunnittelua ens kesälle. Meinasin vaan, että Kriss Holm 29XC ei oo MUni eikä trial. Jompi kumpi pitäis vissiin ens kesänä ostaa.

Reissu onnellisesti ohi…

hesan reissu on nyt siis ohi. oli ihan törkeen nättii, saatiin todellaki vietyä ykspyöräilyä maailmalle, nimittäin kyl siel aina joku seuras ku heitti jotain settiä. :smiley: highlighttina vois mainita eduskunta talon rappusten kesyttämisen kumpaankin suuntaan ylös ja alas. Kuvamateriaalia on tulossa jahka saadaan koottua jotain. Ja ehkä jos jonneki ni meiän hienoille kotisivuille saattaa ilmestyä jotain stooria reissusta jos joku porukasta on halukas kirjottamaan! :slight_smile: Kyllä on sanottava että oli hesassa naiset kauniita ja autot myös hienoja… :smiley: Näistäkin varmaan kuuluu johonkin väliin jotain kuvien muodossa jos näin on ollakseen.

oli mahtava reissu, kyllä.

sivuilla on enemmän kuvia kiinnostuneille

Jahas, ajattelit sitte liittää hevosen kokosen kuvan :smiley:

juuh, ei löytyny isompaa. ens kerral koitan petrata ettei jäis näin pieneks :stuck_out_tongue:

nyt täytyy nussii vähän pilkkua. mummot saa slaagiN… :smiley: muuten kuulostaa tyhmältä hieman. terveiset webmaster aleksille. :roll_eyes: