Uusia taitoja jos on sattunut vahingossa oppimaan tai muuten kysyttävää skilleistä.

Elikkäs tää olis tällanen “skill level” foorumi. Kysy ja/tai vastaa. :smiley:

No niin asiaa!

Tunnin määrätietoisen hinkkaamisen jälkeen onnistui hypätä rollhopilla 4 trukkiksen päälle. Strategista mittaa sillä on 56.5 cm! :smiley: Nyt on tunnelma katossa mut kyllä se pian laskee ku täytyy palata ranskan kirjan ääreen… :wink:

No spämmätään nyt sit vähän.

Eli normaalista ajosta seat in frontiin siitä stomach on seat ja sitten taas normaalia ajoa, tälläsen sain eilen sujumaan… :o

tänään sain sujumaan pedalgrabin eli ensin polkimelle ja siitä “kumille” neljän trukkiksen päälle… ja ihan hyppyasentoon päädyin sinne päälle eli ei tullu mitenkään polkimet pystysuoras… :smiley: crankgrabi olikin ollut hallussa pitemmän aikaa, mut se onkin paljon helpompi! :roll_eyes:

Kyllä te ootte siellä turkussa ihan elukoita. Täällä vasta opetellaan ajamaan eteenpäin :smiley: Pitäs jostain hankkia pomppua jalkoihin että vois luontevasti hyppelehtiä tuommoisiin korkeuksiin.

Pistetään nyt sitten tää rappusten ajo joka lähti viime viikonloppuna sujumaan. Taitohan tosin on ollut jo jonkin aikaa, mutta rappusten pituus moninkertaistui kun valloitettiin eduskuntatalon rappuset:)

Enpä tiedä onko tää nyt tän arvosta mut postitetaan nyt kuitenki. Eli pakittelu alkoi sujumaan kohtalaisesti tänään. Pääsin jalkapallo kentän pituuden pystyssä ja myös ympyrän pakittaminen lähti vähän sujumaan.

No en nyt tiedä mikä taito tää on, mutta oon oppinu pitämään taukoa, kun on ollu jalka kippiä tässä noin viikon verran. (mitä nyt oon vähän Muninu…) :smiley:

Tääkin topicci on ollu vähän vähäisessä käytössä joten on aika taas laittaa tänne jotain turhanpäivästä. :astonished: Eli, tänään pääsin pedalgrabilla semmosen hassun aidan yli. Ei ollu edes vaikeeta loppujen lopuks… :smiley:

Eihän se koskaan loppupeleissä niin hankalaa ole :slight_smile:
Mäkin eilen sain sen nousemaan siihen betoniporsaan päälle ku tarpeeksi jaksoin tapella :stuck_out_tongue:

Siis pääsit betonipossun päälle pelkästään polkimen avulla? :astonished: Vai tarkotitko kenties kammen kanssa? :smiley: Onneks olkoon joka tapauksessa!

Siis ihan perus hypyllä pääsin…
Sellanen punakeltanen betoni porsas ku tuol parkkipaikalla on jos muistat.

Haa! Eiku sain alkuun sanamuodost sellasen käsityksen… ajattelinkin että joku ei täsmänny. Mut hyvä meininki anyway! :smiley: Eli taas on hinkattu…

No eipä oikeestaan tarpeeks :stuck_out_tongue: .
Huomenna jos sais taas vähän reenattua…

Täällä kun käy niin kova kato noissa “threadeissa” niin täytyy vähän herätellä tätäkin palstaa. Eli, mitä nyt tuli tänään vähän sateen välissä ajeltua niin tuli siinä hyppästyä sellasen aikas korkeen betoniröhkön yli. Yli tosiaanki. Ei mitään välilaskuja tms. :smiley:

Vihdoin ja viimein tuli loikattua alas siitä kaupan korokkeelta. Oli se taas niin hurjaa…:o Kyllä vähä mietityttää miksei totaki sit aikasemmin tullu tehtyy :thinking: . Nyt sekin pakollinen homma on kuitenki suoritettu. Ja ainaki ennen Paavalia:D

No niin it was about time! :smiley: Se siit ois puuttunukki et paavali olis ennen hypänny… :o Siitä sitte vaan suuremmille areenoille kun pää on avattu!

Hii, mä tänään vetäsin roll hopin kahden trukkiksen päälle ja ihan perus hypyllä kuusen korokkeelle eli about ~30cm korkealle

Täällähän on ihan eläimiä tänään liikkeellä! Hemmetti kun ei oo täällä päin enää noita trukkiksia ni ei voi sitäkään hommaa eteenpäin viedä. Mutta onnittelut! Niin Juusolle kans ku en äsken huomannu laittaa! :smiley:

Se kuusen korokkeelle hyppy ei ihan viel lähteny sujumaan mut parit kerrat kyl pääsin kohtuu hyvin päälle, ja mulla kampi taas ihan väljänä ni se vähän häiritti