unituskesä 2006!

Terve vaan kaikille suomen unittajille! En ole ollut pitkään aikaan tällä foorumilla, hienoa että tänne on saatu suomalaisille oma osasto :slight_smile: Nyt kun kevät alkaa tehdä tuloaan niin kellarissa seisova uni (qu-axin trial pyörä municycle.comista) alkaa näyttää taas houkuttelevalta. Olen harrastanut tätä nyt pari vuotta, ja pyöriä on ollut tuon lisäksi 24" Torker LX, jonka ikävä kyllä menin myymään jokin aika sitten kaverille.

Unitus on siitä hieno laji, että aina löytyy uusia temppuja opeteltavaksi. Tämän kesän tavoitteeksi laitan itselleni ainakin unispinnin, ja gliden hiomisen (enemmän vauhtia ja pitemmälle vähemmällä vaivalla). Yksi hauska homma on myös laskea Mustavuoren laskettelurinteen metsäpolkuja alas. Aiemmin tuli myös tehtyä jonkin verran matkapyöräilyä noilla 24" pyörillä, mutta trial pyörän välitys on sellainen (20" pyörä ja .45 kammet), että matkaa ei pysty järkevästi taittaan ollenkaan. Sellainen 29-36 tuuman pyörä tuunattuna ‘ohjaustangolla’ ja geelisatulalla olisi kyllä todella rok :slight_smile:

Niin, kertokaa unitukseen liittyvistä suunnitelmistanne tai tavoitteistanne kesälle 2006!

Tervetuloa vaan tänne Suomen foorumille!

Kesän ykköstavoitteena on löytää heinäkuun lopussa Kuopion miittiin. ^^ Sitä ennen tie vie Lohjan kakkosneloseen toukokuun lopussa.

Varastosta löytyy samanlainen trilu kuin threadin alottajalla. Mulla vaan Ruotsista tilattu. Myöskin löytyy 24" Nimbus Pro MUni 2005. :stuck_out_tongue:

Tässä kun lumet sulaa, olis tarkotus ruveta reenaamaan tosissaan tota roll hoppia, kun tuli sellanen uudenvuodenlupaus tehtyä että pitäs metri päästä kesään mennessä. :astonished: (Kaverin taas on hypättävä trampalla takaperinvoltti 1.5 kierteellä…) Kattoo nyt mitä siit tulee, mut ainakin on jotain mitä tavoitella. Tavoitteesta uupuu n. 35cm.

Noista vähän matalalentoisemmista taidoista tulee varmaan reenattua kanssa tota glaidausta, 360 unispinniä ja crankflippejä. Sitä voiskin tästä lähteä vähän reenaamaan. :smiley:

Kyllä uni kesällä maittaa!

Totta, nyt vaan täytyy kestää nää muutaman viikon loska/pääkallo -kelit.

Ja jos tässä kesän tavoitteita yksipyöräilyn puolelta, niin hauskan pitäminen on ainoa mitä haetaan

Reilu 10 astetta jo auringossa, vamos a la playa :slight_smile:

Tulipa eilen oltua MUnilla. Jalkkispallostadionin katsomon takatasanteella oli mainiosti auringonpaistetta, ja betonilattiaa näkyvissä, tuli idlausharjoitusta, ja pientä pomputtelutreeniä tehtyä tämän uusimman paikallisen harrastajan kanssa.
On se kumma miten hidasta tämä uusien ajotapojen oppiminen voi olla! :astonished:

Totta, tuntuu aina ettei koskaan oppisi mitään vaikka tuntitolkulla pyörittelee.
Muutamaan kuukauteen en oo myöskään saanu mitään erityistä aikaseksi, tosin muutamat lähes täydelliset MUni päivät oli tossa viime viikon loppu puolella kun oli aurinkoista ja polut erittäin hyvässä kunnossa.

Pitänee tänään mennä vielä tota triali tohon pihalle reenailemaan, oon nääs saanu hommattua muutaman kaapelikelan&trukkiksia :slight_smile:

Ja kunnan sähkömiehet työmaallaan raapii päätään kiroillen: “Mihis ***tuun ne kelat hävis?” :smiley:
Huomenna on muutes Sleepy Sleepers Tahkolla ravinteli Piazzassa, sinne siis tuhoamaan kuulo.
Omat kotisivutsivut herätin henkiin,
http://jontta.ilmaisajelijat.org ,
sivuille on vielä tulossa MUnintaa, ja muuta mukavaa, mitä nyt tässä ehtii muun elämn sivussa virittää.

Puu fillari, kaikkea sitä näkee. :thinking:
Sitten seuraavaksi puuyksipyöräinen. Ei muuta kuin metsään etsimään sopivaa haarukkaa ja vuolemaan.

Voishan sitä tuommosenki tehhä, kun jaksais.

Ton satulan selässä ei kyllä kovin pitkää matkaa tehtäis :astonished:

Tossa pyörässä on asennetta.
Ei tarvii mitään erikois systeemejä ku puusta vaan.
Eikä oo ihan jokaisella vastaantulijalla tollasta

Juu korea pyörähän tuo olis. :slight_smile:

Eikö tuo yksipyöräinen olisi mahdollista tehdä siten että se olisi kokonaan puuta.

Kyllähän tuo voimansiirto-osaston tekeminen vaatinee tuota metallija.

Olis kyllä kohtuu “pehmeetä” menoa puu “kumilla”.
Siinä ois istumalihaksisto kummissaan

Ohan sitä kumipuuta olemassa :stuck_out_tongue:

Jonttaa!!! kävin tuossa ajelee vänärillä ja siinä leikkikentän luona satamassa on hieno rällätä, lapset on tehny lumesta kivoja juttuja mittenkä päällä hyvä ajella ja labyrintissä. :roll_eyes: Yks äijä sano että “sulla on jääny etupyörä jonnekkii” minä siihen että ohjaustanko tippu kans.

Hyvä :smiley: Pitääpä yrittää ensviikolla viäntäytyä sinne suuntaan sitten.

Mitenkäs on, onko muualta väkeä ilmoittautunut Lohja-24?

Me jo ollaan listoilla siellä ja otin sinne jo yhteyttä jos olis mahdollista saada vähän trial mestoja väsättyä sinne et vois siellä kikkailla, mut eivätpä ole vielä ainakaan mitään vastanneet tähän kysymykseen…