Teh Fooking Universe

Weer een passende titel voor een mooi filmpje. Dit maal in sublieme 640x480 kwaliteit, alleen het rijden is wat minder, het was nat. Maar aangezien wij in de nabije toekomst geen mogelijkheid zien om nog een keertje een goeie camera te lenen laten we het hier maar eventjes bij. Je kunt hier ook een beetje zien waar wij morgen (dan hopelijk wel droog) gaan rijden (ook een beetje van het MUni parcours, maar voornamelijk de street route), en wat voor mogelijkheden er allemaal zijn.

MIRROR 1: GE-RARED, TWEE BESTANDEN, VRIJ SNEL


MIRROR 2: WMV, EEN BESTAND, WACHTTIJD VOOR DOWNLOADEN
http://www.rapidsharing.com/135fcd6bf996dcc25198cdba83781554

Ik zou een mirror op unicyclist.com erg op prijs stellen, aangezien ik niet weet hoe lang deze sites het uithouden, en ook niet weet hoeveel je per bestand mag downloaden. Ik zou het zelf willen doen, maar ik krijg legio errors als ik 't probeer.

http://www.unicyclist.com/gallery/?g2_view=core.ShowItem&g2_itemId=198656

Was kennelijk niet genoeg schijfruimte :slight_smile:

Comment to: Tricky Trialline

Very nice smooth ride;) .
Youre precisionplant onto that post makes me jalous. :angry:
Furthermore: why don’t we get any replys in this dutchforum?
It is watched by many but no one seems to dare to give their opinion!!!

Guess people are shy. The fact that the amount unicyclists in the netherlands can be counted on the joints of two hands (Yes, joints, 14 per hand) might give an explanation as well. The plant onto the pole is really challenging, given that it’s about 60cm up, and you have to land spot on. Out of a given 10 attempts, I might land 2. This does make it one of the best lines around.

Then again, one might wonder why people are talking english on a dutch forum…

POEP,

Dustin

Dat vroeg ik mij ook al af.

Peter M

Couse it works!!!
As you see you’re the first who has a voice too…
Dus waarom niet???
Perhaps …
paper 4 youre shit!
:wink:

Ik ben altijd al de eerste geweest met de voice aangezien ik dit forum ben begonnen :wink: minder dan een week en dan Unicon, krijg er eindelijk zin in, wordt al iets tastbaarder.

Tot hoors,

Big D