Rundetårn UniRacer Rally 21 maj 2011

Kære Unicykel Klubber

Fremsender hermed i anledning af det kommende 30 års jubilæum for Rundetårn UniRacer Rally 21 Maj 2011 en erindring om datoen og en plakat og håber at i vil distribuere den til jeres medlemmer og gøre en notat angående datoen i jeres kalender.

Københavns Cirkus Klub har i samarbejde med Rundetårns ledelse fastlagt datoen for vores 30 års Jubilæums Uniracer Rally til lørdag d. 21 Maj 2011.

Vi har inviteret mange ethjuls kørere fra hele verden til at komme til Danmark for at være med til at fejre denne begivenhed så vi håber nogle af dem vil komme, men endnu ved vi ikke…
Vi har ligeledes udsendt invitationer til flere europæiske og internationale artist/performance magaziner og håber på denne måde at få udbredt budskabet så flere vil komme.

Vi har ligeledes allieret os med Danmarks Rulleskøjte Union, Idrættens Hus, 2605 Brøndby angående tidstagning med elektronisk chips.
Vi har planlagt flere præmie overrækkelser, udover de 2 hovedtider, respektivt for han- og hunkøn med hurtigste tid op og ned. Gruppe præmier både i original udklædning, samt sjovest ethjuler for begge køn.

Såfremt nogle af jeres medlemmer skulle have lyst til at optræde (udover at unicykle rundt) på dagen, ville det glæde os om I ville sende en besked herom til os. Så vi bedre kan tilrettelægge dagens forløb.

Angående de 20 dommere, som er anbragt i Rundetårn. Så ville det glæde os om nogle af klubbens bestyrelsesmedlemmer allerede på nuværende tidspunkt kunne tilkendegive at de gerne vil være behjælpelige med denne opgave. Vi vil efterfølgende tilmelding fremsende RRURR retningslinier vedr. dommer funktionen, så alle i god tid kan sætte sig ind i reglerne.

Med venlig hilsen P.v.a Københavns Cirkus Klub
Formand Jean Ascher