Ostamassa ensimmäinen "kunnon" pyörää...

Morjens! olen uusi tässä lajissa (ostin ensimmäinen pyörä viime perjantaina) 50€ motonetistä.
http://www.motonet.fi/?id=23&Tuote=53-1046
paska pyörä mutta innostuin heti ja olen pyöräillyt parisen tuntia joka päivä, joten parempi pyörä pitäisi hankkia mahdollisimman pian. Mistä kannattaa hankkia pyörä? kannattaako tilata ulkomailta vai onko suomessa “hyviä”. etsin joku hyvä 20´´ pyörä millä voi hyppiä sekä ajaa metsässä sun muta. olen kattonut tota QU-AX, 1500Q YKSIPYÖRÄINEN POLKUPYÖRÄ 20” CROSS
http://www.markkupurho.fi/jonkka/muut8.html#1100Q
. onkohan se millainen?

Tervetuloa foorumille.
Nii se riippuu vähän siitä miten tätä haluaa harrastaa, mutta kyllä tuommonen qu-ax on vähän moneen käyttöön sopiva, eikä oo nii hintavakaan. Mutta jos tosissaan aikoo alkaa harrastaan nii sitte ehkä kannattaa ostaa vähän arvokkaampi pyörä. Tuolla kummiski pääsee hyvin alkuun.

http://www.unicycle.com toimii useammassa maassa. Amerikantilauksia hillitsee rahtikulut, 22% ALV ja 15% tulli. Euroopan maista Ruotsista on halvimmat kuljetuskulut, Saksan hinnat kätevästi euroissa ja brittien kanssa on (ainakin minun) helpointa keskustella. Qu-Axeja saa ainakin Saksasta, jossa niiden valikoima on (yllättäin) laajin.

Sen kummemmin en osaa ottaa kantaa siihen, mikä on “hyvä”. Unicycle.com:in periaatteisiiin kuuluu, että heidän pyörissään on aika tasainen hinta/laatu-suhde. Mitä enemmän siis pistää rahaa menemään niin sitä paremman pyörän saa. Erikoistarjouksia kannattaa toki kytätä.

Yhdyn edeltäjieni vastauksiin, eli kyllä tommosella qu-axilla ainakin alkuun pääsee ja tuolta unicycle.com:ista olen omat pyöräni hommannut

Kiitoksia vastauksista! jumbijambi tää polkeminen on hauskaa! :smiley: mä oon nyt ollut joka päivä ainakin tunnin ulkona pyöräilemässä! eteenpäinajaaminen sujuu jo melko hyvin ja paikalla pomppiminen. MUTTA tänään kun kokeilin hypätä rappusia ylös niin satula meni poikki. Nå mitä mä tyhmä kuvittelin kun ostin 50€ pyörä?? no onneksi ehdin jo tilannut ruåtsista QU-AX 24" Cross 2008 ISIS.
http://www.unicycle.se/shop/shopdisplayproduct.asp?catalogid=119
toivottavasti se kestää pikkasen paremmin. Satulassa ei menny ku se muoviosa kahti/kolmi… :smiley: Pitäisi varmaan veistä puusta/metallista joku uus tuki pehmusteelle et kaverit jotka haluu kokeilla saa ajaa sillä.

milloinkohan mun pyörä tulee??? !!! NYTNYTNYNTYNYNTYN!!! :slight_smile:

Meikälle on ruotsista tullu paketit jossain 3-5 päivässä, jos esimerkiks viikonloppuna tilaa, niin seuraavan viikon loppuun on ollu paketti jo kotona :slight_smile: