Dodii! Vihdoinkin... Kiitokset Jontalle että saatiin tällanen foorumi aikaan... :D

Nyt on siis avattu suomenkielinen 1pyöräsfoorumi! Joten kaikki jotka tän näkee ni kirjottakaa ihan mitä vaan (1pyöräilyyn liittyvää tietenkin…) :smiley: Elikkäs siitä voitais vaikka alottaa et mistäs päin Suomea löytyy harrastajia nimittäin jos ei tuolla rosterissa oo kaikkia?

Pimpelipom, Tyyne Täällä.

Kuopiosta kajahtaa!

Joupati jou, asiaan!

Olen Joni “jontta” Kauppinen, Kuopiosta!
Esittelen mielelläni MUniani metsässä ja kaupungilla, olen harrastanut tätä pari vuotta.
Täällä kaupungissa meitä harrastajia on tiettävästi kaksi kappaletta.
Harrastuvuosia takana on kaksi, siinä ajassa olen oppinut ajamaan eteenpäin, ja hyppimään pienien esteiden yli.
Idli ja takaperinajo on ollut kovasti nyt lähiviikkoina treenauksessa.

Voisinpa vaikkapa panna unicycling.org:in rosterissa oleviin maileihin ilmoitusta että tämmöinen on olemassa, jos vaikka joku innokas sattuisi innostumaan innokkaasti.

Mistähän ovat vetäisseet tuon Suomea Yksipyöräinen-tekstin :smiley: Pitäisikös sitä jossainvälissä oikaista?
Ja mitä tuossa tilalla voisi lukea?

Täältä tähän, nuk-Q on mentävä, toivottavasti tänne syntyy jonkinmoista vipinää, ja sen myötä lajin pariin uusia naamoja ja vaikkapa jokunen kokoontumisajo.

Jahas. Elikkäs asiaan tosiaanki!

Nimi on Eero Tähtinen ja asuinpaikaksi voisi mainita Turku. Ajeltua on tullut kesän alusta 2005. Kehitys on ollut huimaa :smiley: ja nyt luonnistuu normaalin ajon lisäksi myös idli, takaperin ajo, yhdellä jalalla idli ja ajo. Wheel walkki on ollu työn alla mutta huomattavaa edistystä ei ole tapahtunut… Hyppiminen on erityisesti lähellä sydäntä ja se menee jo aika plaanissa. On tullu tehtyä myös sellanen n. 1.50 m droppi flatille. (ja jopa ländätty smoothisti…) :slight_smile:

Harrastajia täältä Turun puolesta taitaa löytyä noin 10 kappaletta ja luku voi pahimmassa tapauksessa vielä kasvaa. Omasta varastosta löytyy 24 MUni ja 20 Trials ja niillä pitäs pärjätä jonkin aikaa.

Turkuun päin jos eksyy niin kannattaa ilmoitella nimittäin jos ajoseuraa haluaa etenkin viikonloppuisin. Lähes joka viikonloppu jossain päin maailmaa ajellaan. Ja muutenkin jos haluaa nähdä MUnien esittelyä… :smiley:

No niin ja nyt kaikki kirjottaa tänne jotain saman tasoista scheissea että saadaan kaikki 1pyöräshullut kirjoille! :wink:

No joo, eli.
Yksi idiootti lisää täältä Turusta joka ei keksi elämälleen muuta tehtävää ku ajaa tällästä ihme vempainta :wink: .
Nimi on Aleksi ja kesän 2005 alusta asti ajellu. Nyt menee normaali ajo tietysti, idlauilut, pakitus, yhden jalan ajaminen ja seat in front, back yms. Ja MUnimista on myös ihan kiitettävästi tullu reenattua.
Tällä hetkellä tallista löytyy 26" MUni ja 20" Traineri. Keväällä ois tarkotus ostaa Triali ku tossa just viime viikolla hyppäsin ton 26" kammen vähän käyräks.
Että tällästä.

Mut jos ei oo rosteriin päätyny ni eipä todennäkösesti päädy tännekkään :smiley:
No mut olishan se ihan jees ku saatais porukkaa vähän kasaan tänne.

Turkkusesta lisää hölmöjä…

Terve kaikille, tutuille ja ei tutuille!

Elikkä yksi hyyppäri turun seudulta taas:D. Tunnetaan nimellä Juuso Rantanen ja MUnin(24") parissa on nyt vierähtänyt kolmisen kuukautta. Sitä ennen tuli ajeltua
puolisen vuotta 20 tuumasella sirkuspelillä… aika laiskasti tosin. Nyt on hanskassa yhellä jalalla ajo, jonkun näkönen hyppiminen, idlaus ja metsiköissä on tullut jonkin verran pyörittyä.

Enpä tiedä uskaltaako tästä mainita, mutta ens viikonloppuna on jonkinasteista esiintymistä tiedossa hesan automessuilla. Vankalla 3 kuukauden kokemuksella lähdetään:) … Muutki hullut ja massasta poikkeavat turkulaiset(eero aleksi ja pari muuta) lähtevät matkaan.

1-pyöräilylle mainetta omasta maineesta välittämättä:D

Lissee MUni -tykittäjiä kalakukkojen muasta Kuopiosta!!

Jouko “Joke” Turunen on nimi ja 24" MUnilla ajelen. Osaan sitä ja tätä mutta lisseekin vois oppia.

Yksipyöräisellä ajelin nuoruusvuosina yhden kesän jopa “ammattilaisena” Kuopion lasten sirkuksessa. Useita vuosia jäi välistä kunnes 2002 syksyllä hankin nykyisen vimpaimen. “Veteraani” ainakin siinä mielessä, että ollut mukana molemmissa Finnish MUni-miiteissä (2003 ja 2005)!! Toki ikääkin taitaa olla enemmän kuin teillä muilla eli 36(?).

Suomen yksipyöräilijät.

Haaste kaikille tätä Suomen 1pyöräilyfoorumia lukeville. Laittakaapa jonkin asteista perustietoa itsestänne tähän topicciin. Tämä sen takia, että saadaan mahdollisimman tarkka kuva, kuinka paljon meitä on ja missä tällä hetkellä. Tiedot yhteen paikkaan. Onhan tuolla tuo “Unicyclists around the world” mutta niistä nyt ei tiedä kuka niitä päivittää sinne tai kuinka ajan tasalla se lienee. Laittakaa vaikka seuraavaan tyyliin:

Nimi: Eero Tähtinen
Asuinpaikka: Turku
Ikä: 18
Harrastanut: n. 1.5v
Millaista yksipyöräilyä: Trials, MUni, (Freestyle)
Miksi harrastan, tavoitteet: 1. Hauskanpitoa kavereiden kanssa. 2. Itsensä ylittäminen. 3. Tavoite osallistua tulevaisuudessa Uniconiin (t. vastaavaan). 4. Tavoite menestyä Trials-kilpailussa e.m. tapahtumassa. :slight_smile:
Pyörät: 24" Nimbus MUni 2005 KH kammilla, 20" Qu-ax Trials 2005

Kovin virallinen tästä nyt tuli. Mutta näin tällä kertaa. :wink: