Uusi suomalainen yksipyöräily foorumi

Nyt se sitten on tehty, suomalainen yksipyöräily foorumi. Saa nähä miten otatte omakseen, mutta kun meitä yksipyöräilijöitä ja varsinkin suomalaisia yksipyöräilijöitä on niin vähän, niin on tärkeää että pidämme yhtä! Joitakin suomalaisia yksipyöräily yhteisöjä on jo netissä, mutta vain hajanaisia. Nyt olisi paikka jossai kaikki voisivat jakaa kokemuksensa yms.:smiley: Kaikki halukkaat liittymään, eikä pieni mainostaminenkaan liene pahitteeksi ;)! Osoite on yksipyorailijat.foorumini.com, jos suosiota löytyisi, niin joskus voisi vaikka ostaa paremman osoitteen. Kaukaisimmissa unelmissani jonakin päivänä Suomessa olisi virallinen yksipyöräily liitto:D

Joo eli pidemmittä puheitta tervetuloa ja ottakaa paikka omaksenne! Kommentit ja palautteet ovat myös tervetulleita.

http://yksipyorailijat.foorumini.com/

kiitos nam:D

Ihan hienoa yritystä hommassa!

Sivusto näyttää tällä hetkellä mielestäni hieman epäselvältä… Nuo otsikkopalkkien ylimääräiset kuviot voisi ottaa pois, olisi selkeä jos se olisi yksinkertainen, esimerkiksi koko matkan vastaavalla tavalla kuin se vasemmasta reunasta alkaa (kaksi väriä, vaaleampi sininen päällä ja tummempi alla).

Lisäksi ulkoasussa pahasti häiritsee alareunassa oleva harmaa palkki… Muuta en ulkonäöstä “valita”. loppu onkin sitten ihan mielipide asiaa.

Sitten vielä kun menee keskusteluun, niin siellä ensimmäisen viestin kohdalla Toiminnot on ikävästi päällekkäin Post nr:n kanssa… Tämän kun saisi jotenkin korjattua.

Ja lopuksi vielä haluan sanoa, että en yritä mitenkään haukkua toteutusta, tälläiset asiat vain pistävät silmää kun on datanomiksi opiskeleva nuori, joka on jo kohtuu paljon nettisivujakin tehnyt :slight_smile:

Kiitos palautteesta :slight_smile: Teen parhaani korjatakseni noi ongelmat, en todellakaa oo mikää hyvä tälläsissä, myönnän. Muutki saa toki osallistua ton ylläpitoon yms. Ilmoittelee vaan mulle.