Taste of Mud

Poszperalem, popytalem i znalazlem cos dla siebie:
http://www.taste-of-mud.org/

Planuje jechac w maju do Chorwacji na Croatian Unicycle Tournament.

Wybiera sie ktos? A moze chce sie wybrac ze mna? Moze macie jakies info do innych imprez muni w Polsce i Europie?

Szykuje sie na ostra jazde w tym roku.

W polce imprez muni nie ma poki sobie sam nie zorganizujesz… w Europie jest sporo. Wiekszosc z ciekawych ToM zbiera pod soba.
W tym roku z ciekawszych to na pewno Unicon, bo bedzie caly swiat i Grisha, bo jest w super miejscu w Alpach i ma specjalna formule. Niestety na Grishe juz mnie nie stac kasowo i urlopowo. A na CUT bym sie chetnie wybral, ale w maju jeszcze boje sie szalec z kolanem.

A co do czegos w Polsce to mam ochote zorganizowac jakies muni w Krakowie (na ile to wciaz bedzie muni :wink: ) ale jeszcze zupelnie nie wiem kiedy.

A ToM to ktorys z forumowiczow czy jak?

Chcialbym sie dowiedziec w wszelkich imprezach muni w tym roku.
Grisha mi sie tez podoba, ale nie jestem pewien czy juz nie bede musial leciec do roboty w polowie sierpnia.

ToM to TasteOfMud, a nie użytkownik :slight_smile:

w PL w tym roku będzie chyba tylko MMMwDG (www.monocykl.eu/mmmwdg) ale tam będzie głównie trial i street. muni nie bo płaski teren ale sporo fajnych tras pod crosscountry - co prawda zawodów nie będzie ale kilka osób z większym kołem powinno się znaleźć…

ciekaw jest ile osób z PL na zawody muni by się wybrało? chodzi mi o samych zawodników krajowych… max. 12 osób? jak myślicie ?

10 to bylby sukces :slight_smile:

Przed MMMwDG wybieramy się z Łodzi (narazie 3 os.) pojeździć po Jurze K-Cz. Od poniedziałku lub wtorku. Gdyby ktoś chciał dołączyć to by było fajnie!

hello!

How much do you like the taste of mud?
because you will be consuming a lot of it in this match