Suomalainen MUni-Meet 2005

Jepjee! Olisiko aihetta ruveta tässävaiheessa arpomaan, mitä ja missä ja miksi ensikesänä voisi suomen MUni/Trial-harrastajat kokoontua yhteisajeluhengessä.
Tälle kesälle yritettiin Kuopioon jotain järkätä, vaan heikosta tiedotuksesta johtuem, jäi ulkopaikkakuntalaiset tulematta.
Ensikesälle olisi mielestäni mukava järkätä jonkinlainen miittiviikonloppu, jossa voisi lajin vähäinen harrastajakunta vähän yhteishengellä koittaa saada lajille näkyvyyttä, ja pitää muutenkin hauskaa. Tänäkesänä ajankohta oli heinäkuun loppu, joka ainakin kelien puolesta on usein loistavaa aikaa.
Täten jään odottamaan mielipiteitä tästä asiasta tähän. :roll_eyes:

On aikas hankalaa yrittää päättää että missä olis sopiva pitopaikka miitille. Toisaalta teillä siellä Kuopiossa päin on varmaan parhaat munimaastot ja toisaalta täällä Turussa on luultavasti suurin harrastajajoukko pienellä alueella. Joten matkakuluja ajatellen kannattaisin ehkä Turkua ja onhan täällä jonkin verran hyviä maastoja. :smiley: Ja keskustassa vois vetää trialia varmaan aikas hyvin. Mutta enemmän mielipiteitä asiasta kaivataan. Kuten muilta kuin Turun ja Kuopion harrastajilta jos sellaisia tänne foorumille eksyisi sattumalta vahingossa by accident! :slight_smile: joo ja näkyvyyden parantaminen ei varmaan tekis pahaa ei… Saatais lisää hulluja kuvioihin! Ei ole Suomessa liikaa.

Eiku 2006

Eiku joo, sehän piti olla tuossa otsikossa vuosi 2006.
Hipi hipi hipi, pää on pipi.