Siema,
wystartowalem ostatnio w konkursie stypendialnym, ktory polega na tym aby naklonic jak najwiecej osob na oddanie na ciebie glosu. Zatem potrzebuje ich na prawde duzo, aby dostac nowa kamere i sprzet monocyklowy, bo moj jest w oplakanym stanie.
Konkurs konczy sie za 9 dni, wiec potrzbuje skondensowanej pomocy waszej i waszych znajomych. Wysylajcie to kazdemu komu sie da, bo oddanie glosu zajmuje okolo 30 sekund, a dla mnie moze to oznaczac 5 tys. zlotych, ktore wykorzystam na swoj rozwoj:)
Intrukcja obslugi konkursu:
- Klikasz w link
http://stypendiumzwyboru.absolvent.pl/uczestnicy/jedno-kolo-wiele-mozliwosci-1307 - Przewijasz na dol, gdzie czeka na Ciebie podstepny niebieski, fejsbukowy guzik “Zaloguj sie, aby oddac glos”
- Klikasz w to, a on Cie pyta, czy pozwalasz na polaczenie ze swym kontem facebookowym i na dostep do Twych danych, na co mu pozwalasz aby zaglosowac.
- Strona Cie przenosi znowu na profil mojej aplikacji, gdzie znowu zjezdzasz w dol i klikasz w ROZOWY przycisk z SERDUSZKIEM, ktory glosi “ODDAJE GLOS”
Po tym wszystkim wilk jest syty i owca cala.
Jesli jestes pomocny i masz znajomych spedzajacych troche czasu przed kompem, wysylasz im te intrukcje i prosisz o pomoc, to na prawde wazne i nie cierpiace zwloki!
Dziekuje za uwage, licze na wyrozumialosc i wasze glosy, bo mam ich duzo mniej od innych startujacych w konkursie.