Kevät muni 2017?

Hyvää kevättä ykäilijöille ympäri Suomen! Jokusen kertaa löytänyt jo itteni sulaneilta lähipoluilta ja eilen tuli käytyä Jämillä tarkastamassa tilanne. Tilanne oli hyvä, maa oli kuiva, mutaakin löytyi ja jopa luntakin. Ja tietenkin paljon juuria, kiviä, mäkiä ja tiukkoja paikkoja!

Lähdettäskö joskus porukalla maasto-ajelulle? Vaan minne? Jämillä tainnut joku aiemminkin ykällä käydä, Nuuksiossa varmaan useampikin. Itse olen Pirkanmaan suunnalla ja usein mahdollista suhata autolla kauemmaskin. Olisiko lähtijöitä ja mistäpäin ja minne olisi rahkeita/halua mennä? Itseäni lähellä olisi Helvetinjärvi ja Jämi. Jaa millonko sopis mennä? No ihan millon vaa! Tai ainakin melkeen, viikonloput varmaan helpoimmat. Entäs sulle?

Terve! Täällä Oulussa päin tulee lähes päivittäin kierreltyä maastossa, oikeen mukavaa on ollut ja hyvät maastot täällä! Että jos tänne sattuu joku eksymään, tai jos vaikka paikallista ajeluseuraa löytyy, niin en pistäis pahakseni! Jos kiinostusta löytyy, niin saa soittaa/viestittää 0400754569.

Kevät rupee oleen syksyn puolella pikkuhiljaa, toivottavasti väellä on ollut enemmän intoa poljeskella kuin tänne kirjoitella :smiley:

Ajattelinpa edelleen huhuilla jos jotakuta kiinnostaisi törmäillä munimisen merkeissä? Pakkailla esim telttaa tmv mukaan ja viettää viikonloppu umpimetsässä pyörällä juurakoista mittaa ottamassa?

Oulussa oli mukava kävästä poljeskelemassa ja urbaanieräilemässä tuossa jo alkukesästä!