Ajelumeininkejä...

Tänään tuli Munittua mukavassa pakkasessa sellaset 50 min. Mukavaa oli vaikka seuraa ei näiltä seuduilta löydykään. :frowning: Tuli nyt sitte testattuu nuo suojatkin kylmässä ilmanalassa. Hyvin tuntuu toimivan, lämmittääkin mukavasti nimittäin polvi/säärisuojat. :smiley: Liukkauttakin löytyi; Hannunniitun DH-reittikin ihan peiliä!

Tänne siis juttuja kaikennäköisistä ajeluista… :slight_smile:

kireän kelin ajelu

Amusella on pakkasta ehkä sellaset 38-40. Jos menis 40 astetta rikki niin voisin tehdä pohjat ja ajella yli 40 asteen pakkasesa ja kokeilla kuinka renkaat (rengas) on kovat.

Tänään -36 ja auton renkaat ainakin olivat jo aika kantikkaat.:stuck_out_tongue:

Huh huh, täytyy nostaa hattua oikein tuollaiselle suoritukselle. Täällä vain -20 astetta ja meinaa jäätyä pystyyn heti kun pistää nokkansa ovesta ulos.
Hrrrhh.

Klo 02 kävi pakkanen -40:ssä muuta aamulla oli taas vain -35, joten enkat jäi tekemättä.:wink: :wink: :smiley:
Tuollainen -30 on jo aivan siedettävä keli…

Kävin huolttiksella täyttämässä Munin renkaan ja sieltä ajoin noin 800m kotiin ja siin ajassa jäin koukkuun uusiin 170mm kampuroihin! :slight_smile: Kyllä ne on jykevät! Enempää en sit viittinykkään ajella kun toi flunssa edelleen painaa päälle… :frowning:

Voihan paska. Että voikin ketuttaa toi lumen peittämä pääkallo tuolla ulkona. Ei voi kans mittään tehdä ainakaan hyppiä tai no oikeestaan mitän muutakaan… :angry: Tokihan lumessa on hyviäki puolia mut ei toi triali luonnistu yhtään… Aleksi heti ku saat sen pyörän ja muutkin ni sitte tungetaan sinne skeittiparkkiin! :slight_smile:

aika pelottava ajatus

Rallatilaa!

Niin se vain on helmikuu pyörähtänyt alulle. Aika juoksee hitaasti mutta varmasti kohti kevättä ja ajeluilmoja… Ja mulla on hauskaa kirjotellessa aforismeja tänne kaiken maailman foorumeille. :roll_eyes:

Parasta mitä yhdellä rattaalla voi tehdä

Tänään tuli otettua 36-tuumainen naftaliinista ja käytyä ajelemassa kevään ensimmäiset kilometrit n.6km. Yllättävän hyvältä ajo tuntui. Ei tuo talviuni tuntunut paljoakaan haittaavan, tuntui ihan siltä että siitä jatkettiin mihin syksyllä jäätiin.

Eilen mentiin Paavalin, Eeron ja Emilin kanssa tuonne keskustaan ajelemaan ja oli hieno päivä. Aurinkokin pilkisti välillä pilvien välistä eikä vettäkään satanut.
Ja ajelunkin puolesta oli myös mahtava päivä, sai taas kansa ihmeteltävää :slight_smile:

Tänään oli varsin mukavaa meininkiä kun vähän vedettiin rallia triluilla ja nautittiin kauniista kevätsäästä. Mukana allekirjoittaneen lisäksi olivat Juuso, Emil, Aleksi, Paavali ja Kesämies. Tässä nyt mainittakoon että saivat pojat (Juuso, Emil) viikolla vihdoinkin pyörät, eli Koxxin White Widown ja Blue Berryn) :smiley:

Jeejee. Ja nyt nukkumaan.

Tänään siis oltiin lajia esittelemässä Turun Kupittaalla tietämättömälle yleisölle, mut tais jäädä kyllä tietämättömäks edelleenkin, oli nimittäin alkuinnostuksen jälkeen kovasti hiljasta trukkilavojen äärellä. No kai siel joku sentään tsiikas meininkejä. :slight_smile: Siel oli vähän kaikki paikalla Turusta päin ja tietysti myös fillaritriluttajia. Settiä vetävät!

Olipas taas ihan helevetin hyvä stoori… :frowning:

Jeh, ja huomenna kaikki lukemaan turun sanomia, sillä meistä tehtäneen juttukin, ellei se viilannu meitä linssiin mikä ei olis kovin yllättävää.

no eipä ainakaan aamusen vilkasun perusteella meitä siinä näkyny. tosin en juttua lukenu mut kuvia ei ainakaan ollu… taas vähän poikkeavia syrjitään:p

Joo ei ollu kuvia, mutta oli mainittuna yksipyöräinen sekä Lonely Riders jopa. Mut eipä sitä ois sieltä löytäny jos ei tienny mitä etsii, sen verran pieni pätkä siellä nurkassa…

Lohja 24

Enpä nyt uutta threadia ruvennu tästä vääntämään, mutta nyt on siis Lohja-24 ajettu tältä vuodelta. Kovilta sateilta vältyttiin (vähän tiputteli tietysti välillä) myös tänäkin vuonna mutta viime vuoden helteitä ei myöskään ollut, ehkäpä hyvä niin. Kierroksia yhdellä pyörällä kertyi meidän joukkueelle 22 kpl ? eli 165 km. Jäi luku hieman pieneksi eeron migreenin ja oman polven mentyä niin sanotusti paskaksi, mutta ens vuonna lähdetään tosta sitten parantamaan.

Trialia pääsi myös siellä hienosti vetämään kun oli rakennettu erittäin hieno rata. Ja saatiin vielä viedä suuri osa lavoista ja keloista kotiin niin saadaan tosta väsättyä tähän lähelle rata myös. Ja mitäs tässä muuta, oli erittäin hyvä reissu taas vaikka ei palkinota tänä vuonna tullutkaan.

Päivittelin tonne sivuillekkin Lohjalta kuvia, että sieltä katsomaan vaan. Aika trial painotteisia kuvia kun ei kukaan jaksanu raahata kameraa sinne metsän puolelle.

Tänään tehtiin aika uroteko kun lähettiin Alexipa Lolan kanssa vähän helteeseen kitumaan yhden pyörän selässä. Kaupungille suunnattiin ja olosuhteisiin nähden mukavanlaisesti saatiin sessaria heitettyä. Tuloksena mm. kaks tärähtänyttä jalkapohjaa ajajan lisäks… :slight_smile: Päivän kruunas molskautus Samppiksen jorpakkoon! KESÄ!

Ilmotellaas nyt tännekkin, että ainakin meikäläinen ja Eero on ens vkonloppuna menossa Säkylän Pyhäjärven Sieravuoressa järjestettävään Billabong Beach Festivaleille vähän pyörittelee trialia ja muuta mahdollista kikkailua taitojen mukaan. Järjestäjän mukaan ainakin on luvassa paljon hyvää näkyvyyttä lajille. Kyseessähän on siis lähinnä lautailulajien “esittely” tapahtuma, mutta järjestäjä innostu tästä yksipyöräily ideasta niin että meikäläisetkin sinne pyydettiin. Mutta ei tällä erää sen enempää siitä. Kuvia ja mahd. jotain videota tulee perästä päin.

Joo sinne tosiaan lähdetään tuore ajolupa taskussa. :slight_smile: