![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
W ten weekend....
w ten weekend jak dobrze pojdze. jak bedzie pogoda, biore mono za pas i w beskid slaski. to moze byc szyndzielnia lub co kolwiek innego, moze nawet tylko zwykly spacer i kebeab pod wyciagiem ;] moze bede sam a moze nie. zapraszam ;]
temat otwarty, dla wszystkich i o wszystkim, a zwlaszca o tym co bedziesz robil w najblizszy weekend....
|
|
|
|
#2 |
|
pajda, just pajda.
|
kurde - sesja mnie trzyma, cholera ;/
ale po tym weekendzie już będę wolniejszy, więc w zasadzie możemy skoczyć na jakieś muni czy to pod Krk czy w beskidy. do dogadania
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
('')( :)(..)(: )('')
|
Ksycho: jaki plan wycieczki?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
wszystko zalezy od pogody i od ludzia
jesli bedzie jedno i drugie to moze skrzyczne, jesli nie to szyndzielnia, w innym wypadku (moze) kebab w zywcu razem z Kohei'em i flatowo po boisku jesli bylby ktos chetny to dluzsza wycieczka tez wchodzi w gre, ale tu nie wykluczam marszu, jazdy, marszu, jazdy.... itd. mysle jednak ze jeden zjazd z gory wykonczy nie jednego, i przez kolejny tydzien na mono nawet nie popatrzy ;] p.s. mowa tym razem o sobocie
Last edited by ksycho; 2010-09-08 at 08:15 PM. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ja bym chetnie na jakis zjazd sie pisal. Tyle, ze musze cos jeszcze zrobic w sobote rano i nie moge wyjechac skoro swit. Sadze, ze najwczesniej moglbym wyjechac z Kraka miedzy 10 a 11, a wtedy to nie wiem, czy ma jeszcze sens.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
nic na sile... no fakt gdybys wyjechal tak jak piszesz to nie mialoby to juz wiekszego sensu
tak czy inaczej mam nadzieje ze jeszcze przed zima spotkamy sie w wiekszym gronie
|
|
|
|
#7 |
|
1>2
|
Jeśli chodzi o weekend, to może ktoś się skusi na zawody bike-trialowe w Mielcu. Planuję się wybrać, organizatorzy powiedzieli, że po przeszkodach może każdy pomykać, ale do zawodów to mnie nie dopiszą za bardzo. Ale jak by się zebrało z 8-10 osób, to można by na miejscu ustalić jakąś taką kameralną kategorię, bez nagród ani nic, specjalnie dla nas :-)
Trzeba mieć kask (ja nie mam, to jak ktoś ma jakiś ekstra to chętnie skorzystam, a jak nie to będę kombinował ). W każdym razie zapraszam, miło byłoby pokazać, że na jednym też można.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
brzmi niezle, tylko dlaczego ten Mielec tak daleko ;/...
|
|
|
|
#9 |
|
pajda, just pajda.
|
brzmi nieźle, mielec kawał drogi, sesja w trakcie ;/
w ten weekend są jeszcze zawody w Myślenicach ale moTotrialu - czyli na motocyklach w niedzielę finał, znajomi się szykują, żeby iść bo widowisko przednie podobno.greets |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Ksychoo, a jestes w Kraku? Bo jest szansa ze nie bedzie padac, to moznaby sie gdzies przejechac. Moze bez jakis ekstrawagancji zeby nie kusic pogody, ale jakis kopiec albo zoo. Powinno tam byc wystarczajaco duzo blota ;P
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
ech... za pozno to przeczytlem ;/
nie wiedzac o innej opcji znalazlem inne zajecie no trudnomoze za tydzien gdzies bedzie lepiej np. w kraku
|
|
|
|
#12 |
|
|
Ksychoo, pogoda sie zapowiada na weekend lepsza niz byla ostatnio.
Planujemy male co nieco? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
ja z chęcią bym gdzieś w tereny górzyste na mono wyskoczył
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Kuba: a skad jestes?
mi sie wlasnie piwo przenioslo z soboty na piatek wiec generalnie cala sobote mam wolna niedziela tez pasuje |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
Katowice sie klaniaja :-) czekam na propozycje
|
|